Ved handel over internettet (som privatperson) har du altid to ugers fortydelsesret. Ønsker du at benytte dig af denne, bedes du sende din vare retur til nedenstående adresse.

Erhvervsdrivende har ikke fortrydelsesret.

Vi tager produkter retur med et smil, ved benyttelse af fortrydelsesretten er det en forudsætning, at:

  • Varen sendes forsvarligt retur for egen regning.
  • Varen er i samme stand som ved modtagelsen og ikke bærer præg af at have været brugt. En vare er kun brugt, hvis den bruges ud over, hvad der er muligt ved at afprøve varen i en fysisk butik.

Kunden har mulighed for at fortryde et køb, selvom varen er brugt men emballage og vare skal fremstå pæn, så varen stadig kan sælges. Afviger de returnerede varer fra ovenstående, forbeholder vi os ret til at lave nedslag i tilbagebetalingen i overensstemmelse med dansk lovgivning.

Pengene tilbagebetales altid til det kort du benyttede ved betaling.

Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering bedes du bruge et fragtfirma, som uddeler et trackinglink – ikke med frimærker, da det gør det umuligt at spore varen, hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Returpakken skal sendes med omdeling til vores adresse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret – sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten, og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris.

Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen.

Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (og til private)


Du kan reklamere over mangler ved varen inden for 24 måneder fra leveringstidspunktet ved at henvende dig til os. Vi beder dig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er.

LSS/ Rødekro garn
Østergade 14, 6230 Rødekro

Tlf: 23110784
Email: tjoksars@gmail.com